ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(Ι.Ε.Π.)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/11/2016 - 16:15 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διάλογοι… με την εκπαιδευτική κοινότητα
Το Γραφείο, Βιβλιοθήκης, Αρχείων και Εκδόσεων του ΙΕΠ εγκαινιάζει την πρωτοβουλία «Διάλογοι…», μία σειρά εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων μαζί και προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι «Διάλογοι…» απευθύνονται κυρίως σε εκπαιδευτικούς, μαθητές/-τριες αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα θέματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Απόσπασμα Δ.Σ. του ΙΕΠ επί των πρακτικών της Επιτροπής Ενστάσεων υποψηφίων για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών για τα Θρησκευτικά, (πρόσκληση 7025/12.09.2016)»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσωρινοί πίνακες υποψηφίων συγγραφέων Μαθηματικών Β’ & Ε’ Δημοτικού προς αξιολόγηση δείγματος.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14.11.2016 15:00.

  1. Απόσπασμα Δ.Σ.
  2. Πρακτικό 3
  3. Πρακτικό 4
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πρόσκληση προς ενδιαφερόμενους Φορείς (κυβερνητικούς ή μη κυβερνητικούς, περιφερειακής ή τοπικής αυτοδιοίκησης, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ερευνητικά κέντρα κ.λπ.)Υποβολής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ή/και Εκπαιδευτικών Υλικών Αγωγής – Προαγωγής Υγείας.
Το εν λόγω υλικό θα χρησιμοποιηθεί για τη συγκρότηση Φακέλου Εκπαιδευτικού Υλικού που θα υποστηρίξει την υλοποίηση στα Γυμνάσια της χώρας της Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού και Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος (2016-2017).
Loading...
  • europalso

    ideascentral