Προγραμματισμός προσλήψεων αναπληρωτών και μόνιμων διορισμών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/09/2014 - 15:41 | Author: Newsroom

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέα φάση πρόσληψης αναπληρωτών σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο υπουργός Παιδείας. Οι προσλήψεις θα αφορούν Αθμια και Βθμια.

Επίσης την άλλη εβδομάδα, όπως ενημέρωσε ο κ. Μπράτης, θα γίνουν προσλήψεις νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής για Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης.

Πιθανόν είναι οι προσλήψεις της Παράλληλης Στήριξης να γίνουν την 1η Οκτωβρίου

Μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας μας αναφέρθηκε ότι οι πίνακες των δασκάλων ΠΕ70.50 αναμένονται την επόμενη εβδομάδα

Δεδομένου ότι οι 10.000 προσλήψεις θα γίνουν μέχρι και την 1η Οκτωβρίου είναι πιθανόν τα ΖΕΠ να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο αφού από εκεί και πέρα ο υπουργός θα αφήσει μόνο 1000 πιστώσεις για έκτακτες ανάγκες

Προσλήψεις θα γίνουν μέσα στο Σεπτέμβριο και σε ειδικότητες

Επειδή θα γίνουν και μόνιμοι διορισμοί επιτυχόντων του ΑΣΕΠ είναι σοβαρό το ενδεχόμενο κάποιες ειδικότητες να μην έχουν προσλήψεις αναπληρωτών.

paideia-ergasia.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δ.ΜΠΡΑΤΗΣ

12/9/2014 – 13.00

Ως την ερχόμενη Δευτέρα 15/9/14 θα σταλούν στο υπουργείο τα κενά όλων των ειδικοτήτων της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης,προκειμένου να γίνουν στη συνέχεια οι προσλήψεις αναπληρωτών.

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη για το θέμα των προσλήψεων της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προσληφθούν,πέρα από τους ΠΕ 60.50 που οι προσλήψεις θα γίνουν την Τετάρτη,ειδικότητες για τα ΕΑΕΠ και δάσκαλοι νηπιαγωγοί β’φάση.Αριθμούς δεν γνωρίζω ακόμη.

Για ο,τιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνω.

facebook.com/d.mpratis?fref=ts

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral