ΠΟΣΥΠ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/02/2017 - 12:26 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Π.Ο.Σ.Υ.Π.

ΘΕΜΑ: Αδιαφορία για τα προβλήματα στην τεχνική υποστήριξη του συστήματος μισθοδοσίας ΔΙΑΣ

Κύριε Υπουργέ

Κύριε Γενικέ,

Σε συνέχεια της επιστολής των Συλλόγων Εργαζομένων των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, στις 5 Ιανουαρίου 2017, και η ΠΟΣΥΠ επικοινωνεί μαζί σας για να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με το σύστημα μισθοδοσίας ΔΙΑΣ σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της υποστελέχωσης και της υπολειτουργίας της ομάδας τεχνικής υποστήριξής του, που εδρεύει στο Υπουργείο.

Παρά το έγγραφο των Συλλόγων και τις προφορικές μας οχλήσεις, δεν είδαμε έως σήμερα καμία πρωτοβουλία από μέρους σας για την επίλυση του προβλήματος, τόσο με τη στελέχωση της ομάδας όσο και με την διευθέτηση και τακτοποίηση της εργασιακής τους σχέσης, όπως αυτή εξελίσσεται με τις συμβάσεις που έχουν με το ΙΤΥΕ- ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Επειδή η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς και υπάρχει σοβαρός πλέον κίνδυνος να μην μπορέσει κάποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης να πληρώσει έγκαιρα τους εργαζόμενους της, ζητάμε την άμεση λύση του προβλήματος.

Η ευθύνη βαραίνει εσάς, αφού εδώ και 2 μήνες, παρά τα έγγραφα και τις οχλήσεις μας, δεν έχετε κάνει καμία ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος.

Αν επαληθευτούν οι φόβοι μας, μην επιρρίψετε ευθύνες στους εργαζόμενους, διότι αυτές θα σας αναλογούν στο ακέραιο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΥ

Loading...
  • europalso

    ideascentral