ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. 2016-17

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/11/2016 - 11:05 | Author: Newsroom

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αναφέρει πως αρμόδιοι του ΑΣΕΠ την πληροφόρησαν πως δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες όσον αφορά στην διεκπεραίωση ενστάσεων μελών Ε.Ε.Π. – απεστάλησαν όλες στις Π.Δ.Ε. – πλην κάποιων ενστάσεων Ψυχολόγων(ΠΕ23) της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες και θα αποσταλούν αρμοδίως έως την Τετάρτη 23/11/2016.

Όμως την Δευτέρα ο Νοέμβριος θα έχει 21, θα εορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και ο παρακάτω Πίνακας αποτυπώνει την πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα, ανεξαρτήτως από το τι λένε οι αρμόδιοι του ΑΣΕΠ.
Αναμένουμε λοιπόν την ανάρτηση, στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε., των Οριστικών Πινάκων κλάδων(πλην Σχολικών ΝοσηλευτώνΠΕ25) Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Ιονίων Νήσων.
Συγκεκριμένα αναμένουμε όλους τους κλάδους Ε.Ε.Π.(πλην Σχολικών ΝοσηλευτώνΠΕ25) στην Κεντρική Μακεδονία, Εργοθεραπευτές(ΠΕ29) και Φυσικοθεραπευτές(ΠΕ28) στα Ιόνια Νησιά και Ψυχολόγους(ΠΕ23) στην Κρήτη.
Επίσης αναμένουμε την αρχή Αποφάσεων Προσλήψεων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και στην Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου- http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/11/blog-post_51.html-.
Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως φέτος, για πρώτη φορά, προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. μπορούσαν να γίνουν από τις πρώτες ημέρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, καθότι η χρηματοδότηση τους είχε έγκαιρα διασφαλισθεί από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
Όμως η προσπάθεια και η μεγάλη επιτυχία αυτή κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων για λόγους που θα πρέπει να αναλυθούν ενδελεχώς όταν περατωθούν και οι τελευταίες των προσλήψεων αναπληρωτών Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., κοντά στα Χριστούγεννα ομολογουμένως και στελεχωθούν οι δομές Ε.Α.Ε. της χώρας με το πολύτιμο αυτό προσωπικό.
Βασίλης Βούγιας

19/11/2016
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Π.Δ.Ε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΑΔΩΝ Ε.Ε.Π.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
—————————-
ΝΑΙ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΠΕ25
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
ΠΛΗΝ ΠΕ25 ΣΧ.ΝΟΣ.
ΟΧΙ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
——————————
ΝΑΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΘΡΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
—————————–
NAI
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
——————————
ΝΑΙ
ΗΠΕΙΡΟΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
—————————
NAI
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
_________________
ΝΑΙ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
__________________
ΝΑΙ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
——————————
OXI
ΚΡΗΤΗ
ΠΕ24-ΠΕ25-ΠΕ29-ΠΕ21/16-ΠΕ28-ΠΕ30
ΠΕ23
ΝΑΙ
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
___________________
ΝΑΙ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
——————————
ΝΑΙ
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΠΕ21/26 – ΠΕ23 -ΠΕ25- ΠΕ30
ΠΕ28-ΠΕ29
ΝΑΙ
Loading...
  • europalso

    ideascentral