Πόλεμος για τη δήλωση περί κατάργησης του ΑΣΕΠ.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/01/2015 - 22:22 | Author: Newsroom

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταργήσει το ΑΣΕΠ και να αντικαταστήσει τις αξιοκρατικές προσλήψεις στο Δημόσιο με στρατό υμετέρων», αναφέρει σε δήλωσή της η κ.Σπυράκη.

«Μετά τη χυδαία προσβολή προς τους Έλληνες που εκτόξευσε ο κ. Τσίπρας από τη Ρόδο, τώρα το σχέδιο του διχασμού περιλαμβάνει αποκλειστικά κομματικές προσλήψεις. ΟιΈλληνες δεν θα το επιτρέψουν», επισημαίνει.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του τονίζει: « Η αναφορά σε κομματικές προσλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κάνει να γελάνε ακόμα και οι πέτρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα καταργήσει το ΑΣΕΠ, αλλά θα τον θωρακίσει και θα τον αναβαθμίσει ουσιαστικά».

ΕΘΝΟΣ

“Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα καταργήσει το ΑΣΕΠ, αλλά θα τον θωρακίσει και θα τον αναβαθμίσει ουσιαστικά” λέει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Η αναφορά σε «κομματικές προσλήψεις» του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κάνει να γελάνε ακόμα και οι πέτρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα καταργήσει το ΑΣΕΠ, αλλά θα τον θωρακίσει και θα τον αναβαθμίσει ουσιαστικά.

Παραθέτονται παρακάτω οι δηλώσεις της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταργήσει το ΑΣΕΠ και να αντικαταστήσει τις αξιοκρατικές προσλήψεις στο Δημόσιο με στρατό υμετέρων. Μετά τη χυδαία προσβολή προς τους Έλληνες που εκτόξευσε ο κ. Τσίπρας από τη Ρόδο (σ.σ. «ιδού η Ρόδος» κλπ) τώρα το σχέδιο του διχασμού περιλαμβάνει αποκλειστικά κομματικές προσλήψεις», τονίζει, προβάλλοντας τη βεβαιότητα ότι «οι Έλληνες δεν θα το επιτρέψουν».

ΑΥΓΗ

Loading...
  • europalso

    ideascentral