Ποιος θα προστατεύσει μαθητές και δασκάλους από τη Διευθύντρια;

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/12/2014 - 16:57 | Author: Newsroom

Καρδίτσα 09-12-2014 ΑΠ 153

Προς: ΥΠΑΙΘ – Περιφ. Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας – ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας – Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας

Κοιν: ΔΟΕ , ΜΜΕ –

Μέλη του Συλλόγου μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Οι «Πόντιοι Πιλάτοι» της διοίκησης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

Δυστυχώς, πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθαν καινούργια γεγονότα στο 2ο Δημ. Σχολείο να δυσφημίσουν την πόλη μας στο πανελλήνιο.

Αισθανόμαστε άσχημα, όχι μόνο γιατί επαληθευθήκαμε στις εκτιμήσεις μας, αλλά, κυρίως, επειδή δεν εισακουστήκαμε από τους αρμόδιους.

Αν η διοίκηση, το ΥΠΑΙΘ και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, μετά από την παράστασή μας στη Λάρισα τον Σεπτέμβριο και τις επαναλαμβανόμενες έγγραφες εκκλήσεις μας στις 24/9/14, 16/10/14 και 6/11/14 είχε επιληφθεί του θέματος, αποτρέποντας την επιστροφή της διευθύντριας στο συγκεκριμένο σχολείο, είναι σίγουρο πως δεν θα είχαμε το πρόσφατο περιστατικό. Οφείλουμε να επισημάνουμε, πως οι συνάδελφοί μας, όχι μόνο δεν ευθύνονται, αλλά, παρά την ένταση που προκλήθηκε, συμπεριφέρθηκαν όπως αρμόζει στο λειτούργημά τους προσπαθώντας να προφυλάξουν τους μαθητές του σχολείου .

Καλούμε έστω και τώρα τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες να προστατέψουν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και τους συναδέλφους μας , για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις διδακτικές τους υποχρεώσεις, μέσα σε ένα στοιχειωδώς ήρεμο εκπαιδευτικό κλίμα.

Ο Πρόεδρος Αναστάσιος Γκαραγκάνης Ο Γραμματέας Γεώργιος Τσιτσιμπής alfavita.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral