Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Κ. Γαβρόγλου για τις Πανελλαδικές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/07/2017 - 13:36 | Author: Newsroom

Βολές κατά του υπουργού Παιδείας, Κ. , με αιχμή τις νέες δηλώσεις του περί κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εξαπολύει το .

«Μετά την κατακραυγή κατά της κυβέρνησης για την τρικυμία που δημιουργεί όσο αφορά το νέο λύκειο και τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο υπουργός Παιδείας σήμερα αλλάζει και πάλι, για τέταρτη φορά, την κυβερνητική θέση για τις » σχολιάζει ο τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Κύριε υπουργέ, καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να στηρίξετε πλέον τον Πρωθυπουργό που μέσα σε μια ημέρα αδειάσατε. Καταλαβαίνουμε την δύσκολη ισορροπία των ‘θέλω’ σας μεταξύ των ιδεοληψιών σας και των κομματικών σας συντεχνιών που σχεδιάζουν εις βάρος μαθητών, οικογενειών και εκπαιδευτικών. Καταλαβαίνουμε ότι η πραγματικότητα σας αναγκάζει σε πολλαπλές μεταστροφές» προσθέτει το κόμμα για να καταλήξει: «Δεν καταλαβαίνουμε ωστόσο πως αναλαμβάνετε τόσο πρόθυμα και μάλιστα ως πανεπιστημιακός δάσκαλος να παίξετε σε κάθε επεισόδιο αυτής της υποκρισίας εις βάρος της νέας γενιάς και της χώρας που χρειάζεται να σχεδιάσει σοβαρά την εκπαίδευσή της για να βγει από την κρίση».

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral