Πίνακες και αιτήσεις αναπληρωτών 2017: Ημερομηνίες – Όλα τα τελευταία νέα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/08/2017 - 12:37 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2017 - 17:09

Ποιά είναι η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των πινάκων των αναπληρωτών 2017 – Όλα τα τελευταία νέα

Ενημερωθείτε για τις νέες πιθανές ημερομηνίες :

UPD: Σε ανακοίνωση του ΠΣΑΕΠ αναφέρονται τα εξής σχετικά με τους πίνακες και τις αιτήσεις αναπληρωτών 2017:

Οι πίνακες από τον ΑΣΕΠ αναμένονται την Πέμπτη 24/8 ή το αργότερο την Παρασκευή 25/8. Μόλις αναρτήσει ο ΑΣΕΠ τους πίνακες θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις περιοχών, με πιθανότερη μέρα την Παρασκευή 25/8. Υπάρχει η πιθανότητα να αναρτηθούν πρώτα οι πίνακες της πρωτοβάθμιας και έπειτα της δευτεροβάθμιας. Τέλος, η β’ φάση αποσπάσεων των μονίμων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 24/8 ή 25/8. (Δείτε την ανακοίνωση εδώ )

Σύμφωνα με  ενημέρωση των αναπληρωτών δασκάλων από το Υπουργείο παιδείας, ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή είναι να ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21/8 έως την Τετάρτη 23/8 οι  και την ίδια μέρα να δημοσιευτεί η εγκύκλιος και να ξεκινήσουν οι αναπληρωτών.

Δείτε τις περιοχές πρόσληψης αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η προθεσμία θα είναι 7 ημέρες όπου θα δηλωθούν οι περιοχές προτίμησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από το Υπ. Παιδείας, η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των πινάκων αναπληρωτών είναι την Παρασκευή 25/8. Έτσι, οι εκπαιδευτικοί μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου πρέπει να δηλώσουν περιοχές. Τα κενά θα δηλωθούν στις 4/9 ώστε οι προσλήψεις να γίνουν στις 5/9.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ, μετά  από  επικοινωνία με παράγοντες του Υπουργείου, ρεαλιστικά αποτιμώντας τα δεδομένα (άδειες υπαλλήλων, Β αποσπάσεις κλπ) και αιτήσεις προσδιορίζονται για το διάστημα 23 έως 25 Αυγούστου.

Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα πληροφορίες του ΠΑΣΑΔ, είναι πως θα βγουν ταυτόχρονα (η εγκύκλιος των αιτήσεων είναι σχεδόν έτοιμη, οι πίνακες της πρωτοβάθμιας το ίδιο) με το χρονικό όριο των αιτήσεων να λήγει στις 29 ή 30/8 (5 ημερολογιακές ημέρες).

Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο οι ανακοινώσεις των πινάκων να καθυστερήσουν έως τις 25 Αυγούστου. Για όλα τα νέα σχετικά με τους πίνακες και τις αιτήσεις αναπληρωτών το iPaideia.gr θα σας κρατά ενήμερους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral