ΠΕΑΔ – Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση έναρξης της πρόσθετης διδασκαλίας στα ΕΠΑΛ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/05/2015 - 01:06 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Αρ.Μητρώου Σωματείου:30492 ειδ.6283 Αρ.Διαταγής Αναγνώρισης:457/14-10-21014 του Ειρηνοδικείου Αθηνών

e -mail: pead2014@gmail.com.

Αρ. Πρωτ: 5.

Αθήνα 8/5/2015

Προς

  1. τον Υπουργό Παιδείας

κ. Αριστείδη Μπαλτά

  1. τον Αναπλ.Υπ.Παιδείας

κ. Τάσο Κουράκη

Θέμα: Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση έναρξης της πρόσθετης διδασκαλίας στα ΕΠΑΛ

Με απογοήτευση και αγανάκτηση δεκάδες εκπαιδευτικοί που τα ονόματά τους έχουν αναρτηθεί στους πίνακες επιλεγέντων στις Δ.Δ.Ε. από τις 17 Απριλίου και πολλαπλάσιοι μαθητές των ΕΠΑΛ και οι οικογένειές τους ακόμα αναμένουν την έναρξη της ΠΔΣ .Το ερώτημα που γεννάται ,είναι προς τι αυτή η απαξίωση ενός θεσμού που στηρίζει ως επί το πλείστον μαθητές των οποίων οι γονείς δε διαθέτουν την οικονομική άνεση για φροντιστήρια.

Απαιτούμε την έναρξη της ΠΔΣ ,έστω και μια ανάσα πριν τη λήξη των μαθημάτων, παρόλο που ο εμπαιγμός είναι υπαρκτός και τη συνέχισή της κατά την περίοδο των εξετάσεων προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα αυτών.

Απαιτούμε το Υπουργείο να ανταποκριθεί στην απαίτηση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας για παροχή ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών σε όλους. Η έγκαιρη και αποτελεσματική λειτουργία θεσμών ,όπως η ΠΔΣ και η Ενισχυτική διδασκαλία, συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση .

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη δικαίωση τους που συνδέεται με την ενίσχυση και αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΦΕΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral