ΠΑΣΑΔ: Διορισμοί 3.000 δασκάλων!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/01/2017 - 20:38 | Author: Newsroom

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για μόνιμους διορισμούς και νέους πίνακες κατάταξης.

Συνάδελφοι, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου περί πρέπει ν’ αναφέρουμε τα εξής:

Ο ΠΑΣΑΔ προετοιμασμένος από τον Αύγουστο για όλα τα ενδεχόμενα έχει έγκαιρα τοποθετηθεί για τα βασικά συστατικά του νέου πίνακα κατάταξης καθώς και για τον τρόπο διορισμών κι αυτό εύκολα μπορεί να το δει κάποιος στις προηγούμενες αναρτήσεις μας. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούν ομαδοποιημένες και οι προτάσεις των μελών του Συλλόγου για το παραπάνω θέμα και θα τεθούν σε διαβούλευση τόσο διαδικτυακά όσο και από τους συντονιστές μας στις κατά τόπους συνελεύσεις ανά την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Στόχος είναι μια όσο γίνεται ευρύτερα αποδεκτή, τελική, παραμετροποιημένη πρόταση.

Ως προς το θέμα των , ενημερώσαμε κάθε αρμόδιο, του προέδρου της ΔΟΕ συμπεριλαμβανομένου, πως η βάση των όσων ζητάμε είναι οι 2300 θέσεις ΠΕ70 που χρειάστηκε για να λειτουργήσουν στοιχειωδώς τα σχολεία τον Σεπτέμβριο, συν τις θέσεις από τις συνταξιοδοτήσεις του καλοκαιριού (στο σύνολό τους όχι λιγότερο από 3000 δηλαδή) και ταυτόχρονη δέσμευση για την απορρόφηση των υπολοίπων συναδέλφων στον πίνακα προϋπηρεσίας στις δύο επόμενες χρονιές. Αυτό δεν αποκλείει την πρόσβαση των ΠΕ70 μηδενικής προϋπηρεσίας σε θέσεις μόνιμου προσωπικού.

Χωρίς να είμαστε αισιόδοξοι αλλά ούτε κι απαισιόδοξοι, κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματά μας. Θα ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάποια εξέλιξη.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral