Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/05/2016 - 17:30 | Author: Newsroom

ΠΑΡΑΤΑΣΗ έως Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ

Την παράταση της προθεσμίας έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 υποβολήςαιτήσεων συμμετοχής των αποφοίτων όλων των ειδικοτήτων από όλα τα Ι.Ε.Κ.

(Δημόσια και Ιδιωτικά) στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ι.Ε.Κ. ανακοινώνει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι καταβάλλουν τα εξέταστρα, στο λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην Εθνική Τράπεζα, έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, προκειμένου να υποβάλουν στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. τις Αιτήσεις τους σε έντυπη μορφή, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. Προσοχή στις προθεσμίες και τις οδηγίες υποβολής της αίτησης!

Τις σχετικές οδηγίες, τον τρόπο υποβολής της αίτησης με τα δικαιολογητικά και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο θα τα αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/742-iek2016.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral