Παράταση ενός έτους στη θητεία των Δ/ντων Σχολικών Μονάδων.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/03/2015 - 13:56 | Author: Newsroom

Την παράταση για ένα έτος στη θητεία των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, ανακοίνωσε ο Αν. υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, στη σημερινή συνάντηση με το ΔΣ της ΔΟΕ, καθώς όπως είπε μάλλον είναι αδύνατο το υπουργείο Παιδείας να προλάβει χρονικά να κάνει τις σχετικές κρίσεις.

Όπως είπε θα προχωρήσει άμεσα στην επιλογή των Διευθυντών εκπαίδευσης και θα ακολουθήσει η επιλογή των Σχολικών Συμβούλων.

Σημειώνεται ότι για την διαδικασία της επιλογής Διευθυντών των σχολείων θα πρέπει να προηγηθεί η επιλογή των Διευθυντών ΠΕ και ΔΕ οι είναι πρόεδροι των Συμβουλίων επιλογής των Διευθυντών των σχολείων .

Δεν θα δοθεί παράταση στη θητεία των Σχολικών Συμβούλων

Στις προθέσεις μας δεν είναι να δοθεί παράταση στη θητεία των Σχολικών Συμβούλων. Εάν όμως δεν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις όλες διαδικασίες, δεδομένου ότι «τρέχει» η επιλογή των Περιφερειακών Διευθυντών και αμέσως ξεκινά η διαδικασία επιλογής των Διευθυντών εκπαίδευσης, τότε μόνο μπορεί να δοθεί μικρή παράταση.

Μέσα στο Μάρτιο η αντικατάσταση των 13 Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Μέσα στο Μάρτιο θα αντικατασταθούν οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, είπε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς στη σημερινή συνάντηση με το ΔΣ της ΔΟΕ και θα επιλεγούν οι νέοι μέσω των διαδικασιών που προβλέπονται από τη σχετική πρόσκληση.

Loading...
  • europalso

    ideascentral