Παραιτήσεις εκπαιδευτικών, μετατάξεις, αποσπάσεις: ΚΥΣΠΕ 21/7

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/07/2016 - 16:32 | Author: Newsroom

Συμφωνα με ενημέρωση από τον Αιρετό Παληγιάννη Βασίλειο το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα συνεδριάσει την Πέμπτη 21/7/2016 με θέματα Η.Δ. παραιτήσεις εκπαιδευτικών, μετατάξεις, αποσπάσεις

Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα συνεδριάσει την Πέμπτη 21 Ιουλίου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

1.«Επικύρωση πινάκων εκπαιδευτικών Π.Ε. για απόσπαση σε Πειραματικά & Πρότυπα Σχολεία για το διδακτικό έτος 2016-2017»

2.«Συζήτηση επί αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Π.Ε., για απαλλαγή από τα καθήκοντα του και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

4.«Εξέταση ανανέωσης απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε προσωρινές θέσεις διοικητικών υπαλλήλων για σοβαρούς λόγους υγείας και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση ενστάσεων επί των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

7.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

8.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κλάδο σε κλάδο & εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής & Εκκλησιαστικής) στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

9.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Loading...
  • europalso

    ideascentral