«Παραδειγματική τιμωρία» ζητά ο πατέρας της 16χρονης που χτύπησαν σε σχολείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/03/2018 - 15:53 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Την παραδειγματική τιμωρία των τριών ανήλικων κοριτσιών που χτύπησαν την κόρη του μετά το στα Χανιά, ζητά ο πατέρας του θύματος ο οποίος επισκέφθηκε τους καθηγητές για να ενημερωθεί σχετικά με το τι έγινε και το παιδί του βρέθηκε μετά το σχολείο στο νοσοκομείο. Η κόρη του είχε χτυπηθεί με γροθιά στο στομάχι και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε στο κεφάλι της ευτυχώς όχι σοβαρά.

Μιλώντας στους καθηγητές ο πατέρας της και ενώπιον του γονιού και της κοπέλας που χτύπησε την κόρη του είπε ότι η συγκεκριμένη μαζί με τις φίλες της έχουν προκαλέσει και στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά μπούλινγκ.

«Μετά το συμβάν όπου τρία κορίτσια έδειραν και έστειλαν το παιδί μου στο νοσοκομείο, ήρθα σήμερα στο σχολείο σαν γονιός για να ρωτήσω τι έγινε και να αποδοθούν ευθύνες. Οι καθηγητές δεν αρνήθηκαν την ενοχή των κοριτσιών, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ευχαριστούμε τον κύριο Ζερβάκη που επιλήφθηκε του θέματος. Όλοι τόνισαν ότι τα κορίτσια αυτά έχουν ξαναδημιουργήσει πρόβλημα και ότι πρέπει είτε να φύγουν από το σχολείο , είτε να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό το επιβεβαιώνουν και μαθητές του σχολείου και όλοι όσοι βρίσκονται εδώ» επισήμανε ο πατέρας σύμφωνα με το eparxies.gr.

Από την πλευρά των καθηγητών τονίστηκε στον πατέρα ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα αποδοθούν οι ποινές που αρμόζουν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα. Μάλιστα η διαβεβαίωση αυτή έγινε και μπροστά στον πατερα της μίας εκ των τριών μαθητριών που χτύπησαν την 16χρονη. Οι καθηγητές του σχολείου τόνισαν στον πατέρα τη σοβαρότητα της κατάστασης με τη συμμετοχή της κόρης του στο περιστατικό μπούλινγκ εις βάρος της 16χρονης που χτυπήθηκε και ότι θα πρέπει να υπάρξουν οι απαραίτητες παραινέσεις.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral