Πανελλήνιες 2017 – Συντονιστική Γονέων: “Μην εμπαίζετε 90.000 υποψηφίους”!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/03/2017 - 18:30 | Author: Newsroom
Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:56

“Κε Υπουργέ Παιδείας, σας παρακαλούμε μην ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ 90.000 υποψηφίους των – ΔΤ 3 της “Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας”

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ

31 / 3 / 2017

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ   κ. ΥΠΟΥΡΓΕ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!  ΜΗΝ  ΠΑΙΖΕΤΕ  ΑΛΛΟ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΟΥ  ΔΙΝΟΥΝ 

Στην εκπομπή «ΤΩΡΑ» της κας Ά. Μπουσδούκου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σήμερα 31/3/2017, o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Γιάννης Παντής δήλωσε ότι τη Δευτέρα το Υπουργείο Παιδείας θα προβεί σε μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα χρονικά κίνηση να ανοίξει εκ νέου τα μηχανογραφικά δελτία για να δηλώσουν οι μαθητές και 5ο μάθημα εξέτασης, καθώς «αυτό είναι που ζητούν οι γονείς».

Στην απίστευτη προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας, απαντάμε ότι αυτό που οι γονείς ζητούν είναι να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η αιφνιδιαστική – μόλις 2 μήνες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις – και άδικη απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για τη βάναυση – και άνευ προηγουμένου – μείωση των θέσεων εισακτέων σε παραγωγικές σχολές υψηλής ζήτησης.

Είναι νομίζουμε προφανές σε κάθε λογικό άνθρωπο ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας μαθητής να προετοιμαστεί επαρκώς σε 5ο μάθημα μέσα σε 2 μόλις μήνες. Στην ουσία η κίνηση που προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας είναι ένα πολιτικό τερτίπι και ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ στις δεκάδες χιλιάδων μαθητών που ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές και διαπιστώνουν ότι κάποιοι κάνουν κινήσεις σκοπιμότητας στην πλάτη τους.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει άμεσα και καταλυτικά προκειμένου να αναιρεθούν οι άστοχες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, που δείχνουν τουλάχιστον ασέβεια στην αγωνία των μαθητών που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Contact persons :

Ιωακείμ Καλλιβρούσης – Πρόεδρος,   email : ioakim64@hotmail.gr

Ερασμία Παπαδοπούλου – email : era_papadopoulou@yahoo.gr

Η «Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας», (www.sylgonis.gr) αποτελείται από οργανωμένους Συλλόγους Γονέων 55 Ιδιωτικών Σχολείων και Επιτροπές Γονέων που εκπροσωπούν γονείς κι επιπλέον 91 Ιδιωτικών Σχολείων που δεν διαθέτουν Συλλόγους Γονέων από όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στα Ιδιωτικά σχολεία όλης της χώρας φοιτούν συνολικά 85.000 μαθητές & μαθήτριες σε όλη την Ελλάδα και εκπροσωπούμε περίπου 170.000 γονείς.

Loading...
  • europalso

    ideascentral