Πανελλήνια Κίνηση Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ: Άκαρπη η σημερινή συνάντηση με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/06/2018 - 20:31 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μετά και την σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο μεταξύ εκπροσώπων του, και της Πανελλήνιας κίνησης Εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ( Ε.Δ.ΙΕΚ) καθώς και μελών του Δ.Σ. του συνδικαλιστικού οργάνου των Διευθυντών ΠΑΝΕΔΔΙΕΚ ουδέν θετικό προέκυψε με τα φλέγοντα θέματα να αναζητούν εις μάτην λύση και απλά οι ευθύνες να μετατίθενται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στην ΓΓΔΒΜΝΓ και αντιστρόφως.

Κατόπιν τούτου:

– Εξακολουθούν οι εκπαιδευτές να μην έχουν υπογράψει σύμβαση για το ήδη λήξαν εξάμηνο 2018 Α!

– Να μην έχει ληφθεί μέριμνα για την εγγραφή των ανέργων στον ΟΑΕΔ και την λήψη του επιδόματος ανεργίας.

– Να είναι ανέφικτη η δέσμευση (δελτίο τύπου ΙΝΕΔΙΒΙΜ 17/05/2018, «Σε κάθε περίπτωση, οι αποπληρωμές του συνόλου των οφειλόμενων αμοιβών για όλους τους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ που αφορούν τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο 2017-18, θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου.»

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι με τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές ως προς τον χρόνο, τον τρόπο, αλλά και το ποσό της αντιμισθίας τους.

Κατόπιν της ομιχλώδους και ασαφούς πλέον κατάστασης που επικρατεί, και παρά την επανειλημμένη προσέγγιση για την εξεύρεση λύσης, η οποία και δεν διαφαίνεται, οι εκπαιδευτές συνεχίζουν να μην παραδίδουν βαθμολογίες των τελικών εξετάσεων, ως έσχατο μέσο διεκδίκησης και ικανοποίησης των καθ’ όλα δίκαιων αιτημάτων τους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral