ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 Τί ισχύει περιληπτικά, με διαγράμματα και στοιχεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/07/2015 - 17:14 | Author: Newsroom

Το σύστημα Εξετάσεων Εισαγωγής που θα ισχύσει κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016 σχεδιάστηκε ως μεταβατικό σύστημα, για να αντιμετωπίσει ελλείψεις, κενά και στρεβλώσεις τόσο του συστήματος του Νέου Λυκείου όσο και του ισχύοντος σήμερα εξεταστικού συστήματος εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Υπήρχαν πάρα πολλοί αντικειμενικοί περιορισμοί, που δεν επέτρεπαν την επιδίωξη ενός σχεδιασμού εκ του μηδενός. Όμως δίνει σαφώς περισσότερες ευκαιρίες στους υποψήφιους της επόμενης σχολικής χρονιάς από εκείνες που έδινε το σύστημα του Νέου Λυκείου, χωρίς να αιφνιδιάζει τους μαθητές και τις μαθήτριες και να ανατρέπει τον προγραμματισμό τους.

Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το Μεταβατικό Σύστημα εισαγωγής με όσο το δυνατό απλό τρόπο μέσα από τις παρακάτω διαφάνειες.

Ταυτόχρονα δίνουμε την δυνατότητα υποθετικού υπολογισμού των μορίων, κάθε υποψηφίου, ώστε μέσα από ικασίες, υποθέσεις και πειραματισμούς, να φτάσει σε χρήσιμα για τις επιλογές του συμπεράσματα.

Attachments:
Download this file (ΝΕΟ_ΣΥΣΤΗΜΑ_ΠΑΝΕΛΛ_2016_ΓΕΛ_ΜΕΣΣΗΝΗΣ.pdf)ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016 [ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016] 1577 kB
Download this file (ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_ΜΟΡΙΩΝ_ΠΑΝΕΛΛ_2016_ΤΕΛΙΚΟ.xls)ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016 [ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016] 48 kB

1lyk-messin.mes

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral