ΠΑΝ. ΕΠΙΣΤ. ΕΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ: 1ο Σεμινάριο του 3ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2016-2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/11/2016 - 17:36 | Author: Newsroom

Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, και μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο προηγούμενοι Κύκλοι Επιμορφωτικών Σεμιναρίων 2014-2015 και 2015-2016, προχωρά στη διοργάνωση του 3ου Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης», κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017.

Επιστημονική Υπεύθυνη των σεμιναρίων θα είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, θα πραγματοποιούνται περίπου κάθε ενάμιση μήνα και ο αριθμός τους σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα είναι 5.

Σε όσους/όσες παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το 1ο σεμινάριο του 3ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19-11-2016 και ώρα 09:30-13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, ακριβώς δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) με εισηγητές:

α. Την κ. Ευφροσύνη Σιουγλέ, Ελέγκτρια-Ειδική Επιστήμονα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με θέμα: «Διαχείριση προστασίας προσωπικών δεδομένων στις σχολικές μονάδες».

β. Τον κ. Βασίλη Ζ. Κούτα, πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης και Πρόεδρο του ΚΥΣΠΕ, συγγραφέα του βιβλίου «Πειθαρχική Δικονομία», με θέμα: «Εφαρμογές του Πειθαρχικού Δικαίου στο χώρο της Εκπαίδευσης».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Loading...
  • europalso

    ideascentral