Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Β.Π. ΚΑΙ Ε.Ε.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2016 - 20:03 | Author: Newsroom

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κατόπιν πληροφόρησης που είχαμε από παράγοντες του Υπουργείου, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1) με βάση το μέχρι στιγμής διαμορφωθέν χρονοδιάγραμμα από πλευράς Υπουργείου σε συνεννόηση με το Α.Σ.Ε.Π., μετά την ολοκλήρωση εξέτασης των ενστάσεων των υποψήφιων αναπληρωτών Ε.Β.Π.

αναμένεται –κατά πάσα πιθανότητα- τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου να οριστικοποιηθούν οι τελικοί Πίνακες των υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Συνακόλουθα, από Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται η κατανομή των πιστώσεων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για την τοποθέτηση των αναπληρωτών του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
2) Ένας μεγάλος αριθμός από τις ενστάσεις μελών Ε.Β.Π. που εξετάστηκαν, αφορούσε σε θέματα προϋπηρεσίας.
3) Έχει ήδη ξεκινήσει παράλληλα και η εξέταση των ενστάσεων των υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.
Η σημερινή ενημέρωσή μας από το Υπουργείο θέτει χρονικό ορίζοντα περάτωσης της εξέτασης των ενστάσεων του Ε.Ε.Π. εντός της επόμενης εβδομάδας.
4) Οι ενστάσεις των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού είναι περίπου τριπλάσιες σε αριθμό, συγκριτικά με τις αντίστοιχες των μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Επιφυλασσόμαστε για την επαλήθευση των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και διεκδικούμε την αμεσότερη δυνατή εφαρμογή τους στην πράξη μαζί με την πρόσκληση από τις Π.Δ.Ε. των αναπληρωτών Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. να αναλάβουν υπηρεσία.

Loading...
  • europalso

    ideascentral