Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: «Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά μας συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. – Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/09/2016 - 08:55 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 7ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, τηλ.: 6987227384

e

mail: poseepea@yahoo.gr , ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr/

Αθήνα, 20-09-2016

Αρ. Πρωτ.:39

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

1.Τους Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.

2.Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά μας συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. – Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 149819/Δ3/15-09-2016 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά μας Συμβούλια (το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π και τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων διά των οικείων συνδικαλιστικών οργανώσεων, είναι η Πέμπτη 22Σεπτεμβρίου 2016.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα ως αιρετοί εκπρόσωποι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
A.) Οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. υποβάλλονται στους κατά τόπους Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.προκειμένου να διαβιβαστούν στους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Στην περίπτωση που δεν έχει ιδρυθεί Περιφερειακός Σύλλογος σε κάποια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, οι υποψηφιότητες θα σταλούν στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, η οποία θα φροντίσει για την διαδικασία αποστολής τους στις αντίστοιχες Π.Δ.Ε.
B.) Οι υποψηφιότητες για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. υποβάλλονται στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας: poseepea@yahoo.gr, προκειμένου να διαβιβαστούν στο Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φόρμα αίτησης υποβολής υποψηφιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι για τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., σε όσες περιφέρειες λειτουργούν Σύλλογοι Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σε συνεννόηση με τους Περιφερειακούς Συλλόγους, όπου ανήκουν.
Προσοχή: η Ομοσπονδία έχει αιτηθεί ολιγοήμερης παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των υποψηφιοτήτων ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χρονικά επαρκώς η όλη διαδικασία κατάθεσης –συγκέντρωσης-υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.
Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η παράταση, παρακαλούμε να αποστείλετε τις υποψηφιότητές σας το αργότερο μέχρι τις 10:00πμ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, ώστε να διαβιβαστούν συγκεντρωτικά εγκαίρως.

Σε περίπτωση που εγκριθεί η παράταση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με συμπληρωματική ανακοίνωση.

alt

ΟΝΟΜΑ: ……………………………………….
ΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………………………
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:……………………………
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ………………………………..
ΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: ………………………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:………………… …………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: …………………………………
Προς: Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Παρακαλώ να προωθήσετε αρμοδίως την υποβολή της υποψηφιότητάς μου για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων τουΥπηρεσιακού Συμβουλίου ……………………………………….. που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
……………………….., .. -09-2016
Ο ΑΙΤΩΝ/Η ΑΙΤΟΥΣΑ
Loading...
  • europalso

    ideascentral