Π.ΕΝ.Α. Δασκάλων – Γενική Συνέλευση 06/01/2015

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/12/2014 - 22:21 | Author: Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 23/12/2014, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 1η Γενική Συνέλευση των μελών της Π.ΕΝ.Α. Δασκάλων. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν ισχυρό παρόν, τοποθετήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον και έδειξαν σεβασμό στους ομιλητές και τη διαδικασία.

Βασικά αιτήματα όλων αποδείχθηκε πως είναι τα εξής:

α) η μαζικοποίηση του αγώνα μας, προκειμένου να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επιδίωξή μας θα είναι να κτίσουμε αυτή τη μαζικότητα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενέργειες που θα στοχεύσουν προς τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερο μελών στις δράσεις της Π.ΕΝ.Α. Το πρώτο βήμα έγινε με την πρώτη Γ.Σ. όπου παρά τη γεωγραφική δυσχέρεια του εγχειρήματος και τις αντικειμενικές δυσκολίες προσέλευσης όλων των συναδέλφων, το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.

β) η εντατικοποίηση των ενεργειών μας, ώστε να επιτευχθεί ο βασικός μας στόχος: άμεση πραγματοποίηση μαζικών, μόνιμων διορισμών.

Για το λόγο αυτό, το προσωρινό Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δασκάλων

κ α λ ε ί τα μέλη της την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, στις 12:00 στα γραφεία της Δ.Ο.Ε στο Σύνταγμα (Ξενοφώντος 13Α, 3ος όροφος), σε νέα έκτακτη Γ.Σ με θέμα: Οργάνωση και συντονισμός κινητοποιήσεων και δράσεων για την προώθηση του βασικού μας αιτήματος:

ΜΟΝΙΜΟΙ, ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ

Με εκτίμηση,

Το προσωρινό Δ.Σ. της Π.ΕΝ.Α. Δασκάλων

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral