• ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!!!

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/03/2016 - 18:50 | Author: Newsroom

  Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!!!

  «Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας».

  (Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν)

  Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο τις απίθανες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου πως, στην περίπτωση που δεν δοθεί άμεσα λύση για το πρόβλημα των σκουπιδιών από την σύσκεψη της Τρίτης 22 Μαρτίου 2016 με τον υπουργό Εσωτερικών με τον κ. Κουρουμπλή, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα προβούν σε… κινήσεις διαμαρτυρίας (!!!), όπως… η ματαίωση της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου και του 2ου Μαραθωνίου Ολυμπίας!!!

  Βρέθηκαν, λοιπόν, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι «ένοχοι» της απαράδεκτης τριτοκοσμικής κατάστασης που εδώ και πολύ καιρό χαρακτηρίζει αρνητικά και δυσφημεί τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, αντίστοιχα, εντός και εκτός της χώρας: η κυβέρνηση και οι Δήμοι. Και, παράλληλα, βρέθηκαν και τα «εξιλαστήρια θύματα» της των «σκωλήκων βρώμας και δυσωδίας»: την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας!!! Αργήσατε, κύριε Γεωργιόπουλε, αλλά, επιτέλους, τους ανακαλύψατε!!!

  Εάν, κύριε Γεωργιόπουλε, διαθέτατε εσείς και τα λοιπά στελέχη της Περιφέρειας, ιδιαίτερα δε, όσοι και όσες εξελέγησαν στην Ηλεία, ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας προς τη νεολαία και το μέλλον της πόλης του Πύργου, θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχατε υποβάλλει τις παραιτήσεις σας. Όταν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας τους θέριζε και τους θερίζει η γαστρεντερίτιδα και άλλες μολυσματικές ασθένειες, όταν στους δρόμους της πρωτεύουσας του νομού «παρελαύνουν» αδιάκοπα και σε καθημερινή βάση αρουραίοι, αδέσποτα τετράποδα και σμήνη μολυσμένων ζωυφίων, όταν τα σχολικά κτίρια έχουν, στην κυριολεξία, πολιορκούνται από τόνους και τόνους σάπιων απορριμμάτων, όταν οι γονείς καλούνται καθημερινά να περάσουν τα παιδιά τους ανάμεσα από τόνους σκουπιδιών, προκειμένου να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, όταν η δημόσια και δωρεάν παιδεία παρέχεται μέσα σε ένα περιβάλλον – τοξική βόμβα, μέσα σε μία πόλη – θάλαμο αφόρητης δυσοσμίας και ανεξέλεγκτων ρυπογόνων και καρκινογόνων εστιών, η Περιφέρεια ασχολούνταν και ασχολείται ακόμα με την καταδίκη του «απατηλού ονείρου» της… «μηχανικής διαλογής», ή, αλλιώς, «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν»!!!

  Τρίζουν τα κόκκαλα του Βιλαέτη, του Κρεσταινίτη, των Διακαίων και των άλλων Πυργίων αγωνιστών του 1821, κύριε Γεωργιόπουλε, με την κατάντια της πόλης του Πύργου. Αποτελεί μέγιστη πράξη ιεροσυλίας η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ως ελάχιστο δείγμα μνήμης και τιμής των ηρώων της Εθνεγερσίας του 1821 από το λαό του Πύργου και των πολιτών των δημοτικών διαμερισμάτων του ομώνυμου δήμου, καθώς και ο μαραθώνιος της Ολυμπίας, να ταφούν κάτω από τις σωρούς των αμάζευτων σκουπιδιών, στο όνομα μιας ανύπαρκτης –εκ των πραγμάτων- «αξιοπρέπειας» της Περιφέρειας προς τους πολίτες της πόλης και του Δήμου του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, αντίστοιχα.

  Δε θέλουμε πια, κύριε Γεωργιόπουλε, να συσσωρεύονται δίπλα στις σωρούς των αμάζευτων σκουπιδιών σωροί συμπόνοιας, διαπιστώσεων, συλλογικών –πλην της Περιφέρειας φυσικά- ευθυνών και ευχολογίων. Υπάρχουν και πιο «καθαρές» λύσεις, όπως, η παραίτηση!!!

  Καθαρές λύσεις, λοιπόν, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

  Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου

  Αθανάσιος Κατσίμπελης Αιρετός αντιπρόσωπος της παράταξης στη Γ. Σ. της Δ.Ο.Ε.

  Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος Αιρετό μέλος της παράταξης στο Δ. Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου

  Loading...
 • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
  loading...