“Ούτε υποκινούμαστε ούτε δεχόμαστε παρεμβάσεις”…Απάντηση σε Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. του Συντονιστικού Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/02/2017 - 14:21 | Author: Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που εκδόθηκε σήμερα στις 7/2/2017 θα σταθούμε στα παρακάτω σημεία:
1)Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ έλαβε στις 4/2/2017 και ώρα 8:33 συνημμένο έγγραφο με θέμα Ανακοίνωση Συντονιστικού Αναπληρωτών ΕΕΠ &

ΕΒΠ από το προσωπικό emailτου αναπληρωτή ψυχολόγου Κυργιόπουλου Ιωάννη, που συμμετείχε μαζί με άλλους συναδέρφους στη συνάντηση-διαμαρτυρία που έγινε στις 24-10-2016 παρουσία και του προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του διευθυντή ΕΑΕ κου Κασσιανού, στο emailτης ομοσπονδίας(poseepea@yahoo.gr). Το ίδιο έγγραφο κοινοποιήθηκε σε όλους τους περιφερειακούς συλλόγους, στον κο Κασσιανό και στους αιρετούς του ΚΥΣΕΕΠ.
2)Το Υπουργείο Παιδείας και η Διεύθυνση ΕΑΕ πρωτοκόλλησε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με Αρ. Πρωτοκόλλου: 19794
και Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 07/02/2017.
3)Δεν υπάρχει θεσμοθετημένο και εκλεγμένο Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών, αλλά είμαστε όλοι αυτοί οι συνάδερφοι που συμμετείχαμε στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 24-10-2016 και το κείμενο που συντάχθηκε ήταν προϊόν διαβούλευσης και συναπόφασης. Ούτε υποκινούμαστε ούτε δεχόμαστε παρεμβάσεις. Μας ενώνουν οι κοινές αγωνίες μας και το πάγιο αίτημα μας για μόνιμους διορισμούς στην ειδική αγωγή, με σαφείς και ξεκάθαρους όρους.
Ζητάμε να μπει ένα τέλος σε αυτές τις διχαστικές τακτικές από όπου και αν προέρχονται και επιτέλους να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συναποφασίσουμε για τα καυτά ζητήματα που αφορούν το μέλλον και την επαγγελματική μας υπόσταση!
Με εκτίμηση,
Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών ΕΕΠ & ΕΒΠ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, δημοσιεύσαμε μία ανακοίνωση (http://poseepea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_4.html ) απευθυνόμενη σε όλους τους Αναπληρωτές του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στην Ελλάδα, με την οποία σας ενημερώναμε αναλυτικά για όλα όσα μέχρι στιγμής προηγήθηκαν σχετικά με το θέμα της προϋπηρεσίας ενόψει του Ενιαίου Πίνακα, καθώς επίσης και για το -εκ νέου- κάλεσμα προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους του ΕΕΠ-ΕΒΠ για τοποθέτηση επί του θέματος, το οποίο και κοινοποιήσαμε αυτούσιο προς ενημέρωση όλων υμών (συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων στις δύο περιφέρειες όπου δεν έχει συσταθεί ακόμη πρωτοβάθμιος σύλλογος).

Ακριβώς 3 ώρες μετά από αυτήν την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, είδαμε στο ιστολόγιο του περιφερειακού συλλόγου Στερεάς Ελλάδας δημοσίευμα επιστολής με τίτλο «Έναρξη Πανελλαδικού διαλόγου αναφορικά με την Εγκύκλιο Πρόσληψης Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2017-18», με αποστολέα «Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ» και παραλήπτες κατά σειρά: τον Προϊστάμενο της Δ/νσης ΕΑΕ, την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, τους Περιφερειακούς Συλλόγους του ΕΕΠ-ΕΒΠ και τους αιρετούς εκπροσώπους του ΚΥΣΕΕΠ και των ΠΥΣΕΕΠ.


Επειδή δεχόμαστε ερωτήματα από συναδέλφους σχετικά με το ποιοι αποτελούν το «Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών»

και

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

-η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ουδέποτε έλαβε την εν λόγω επιστολή, αν και (όπως φαίνεται στο δημοσίευμα) είναι μεταξύ των παραληπτών

-Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ δεν γνωρίζει την ύπαρξη-σύσταση οργάνου εκπροσώπησης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ με την επωνυμία «Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών»

-Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ πάντοτε ανταποκρίνεται σε όσα γραπτά αιτήματα λαμβάνει από αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ και με όποιο τρόπο αποστολής και αν τα λαμβάνει (μέιλ, γραπτά μηνύματα στην ιστοσελίδα της στο fb) και φυσικά, επικοινωνεί και συνεννοείται στη συνέχεια, όχι μόνο γραπτά αλλά και προφορικά, με συγκεκριμένα –επώνυμα- κάθε φορά πρόσωπα, όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν ενόψει της παράστασης διαμαρτυρίας των αναπληρωτών που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 υπό την αιγίδα της.

-Θεωρούμε αυτονόητο ότι ανώνυμες-ανυπόγραφες ανακοινώσεις αφενός μεν προκαλούν σύγχυση στα χιλιάδες μέλη του κλάδου και αφετέρου μπορεί να αποβούν επικίνδυνες σε ουσιαστικά ζητήματα εκπροσώπησης.


Τέλος, εάν έχει συσταθεί όργανο εκπροσώπησης με την επωνυμία «Πανελλαδικό Συντονιστικό Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ», παρακαλούμε τους υπεύθυνους συντονιστές του να μας ενημερώσουν σχετικώς.
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral