Όταν αλλάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλάζει και ο λογότυπος!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/09/2015 - 20:42 | Author: Newsroom

Πάλι αλλάζουμε τις σφραγίδες και καμία από τις παλαιές δεν “κάνει”. Σε δουλειά να βρισκόμαστε…Συνεχίζω να τις κρατώ και καμία δεν πετώ!!!

alt
Από το 2007 έως και σήμερα, ο τίτλος του υπουργείου και ο λογότυπος άλλαξαν έξι φορές!!
alt
alt

alt
alt

alt
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για δεύτερη φορά από τον Γενάρη του 2015, αποφάσισε τη μετονομασία του, σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αυτόματα σημαίνει κατασκευή νέων σφραγίδων με τη νέα ονομασία.
Έχουμε, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας, ή «Υπουργείο χάριν παιδιάς» που το είχε βαφτίσει ο Γ. Καλαϊτζής, το οποίο και παίζει με τα νεύρα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, αλλά και παιδεύει.
“Ριζική” αλλαγή όμως, είχαμε και στην πολιτική ηγεσία, με νέο υπουργό το Νικόλαο Φίλη, αναπληρώτρια τη Σία Αναγνωστοπούλου, υφυπουργό το Θεοδόση Πελεγρίνη και υφυπουργό έρευνας τον Κωνσταντίνο Φωτάκη.
Η επιλογή αυτή του πρωθυπουργού, απέδειξε ότι η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, απέτυχε παταγωδώς σε πολλαπλά επίπεδα να διαχειριστεί τα καυτά θέματα της παιδείας.
Προσωπικά δεν περιμένω από το καινούριο σχήμα θεαματικές αλλαγές στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσής μας.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral