ΟΠΣΥΔ: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/04/2017 - 10:41 | Author: Χιώτης Λάκης
Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2017 - 15:42

Από Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 θα μπορούν σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί να κάνουν ηλεκτρονικές αιτήσεις ,

Για τη διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια ΔΟΥ για την έκδοσή τους.

Κατόπιν της εγγραφής τους στο ΟΠΣΥΔ οι νέοι χρήστες οφείλουν να προσέλθουν σε μία Δ/νση Εκπ/σης (αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) με το δελτίο ταυτότητας/διαβατήριό τους προκειμένου να υποβάλουν (κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή) τα απαραίτητα κατά περίπτωση πιστοποιητικά που αναφέρονται στην ενότητα που ακολουθεί. Επισημαίνεται ότι οι εκπ/κοί κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ71-Δασκάλων ΕΑΕ και ΠΕ61-Νηπιαγωγών ΕΑΕ προσέρχονται υποχρεωτικά σε Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ενώ οι εκπ/κοί των λοιπών κλάδων προσέρχονται υποχρεωτικά σε Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
(α) Δικαιολογητικά ένταξης σε εκπαιδευτικό κλάδο,
(β) Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, εφόσον κατέχουν, για τους κλάδους για τους οποίους απαιτείται, και
(γ) Διδακτορικός ή/και Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή στην Σχολική Ψυχολογία.

Παραρτήματα επί της παρούσας διαδικασίας.

      Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ένταξη στους και ωρομισθίων είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης () του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral