ΟΠΣΥΔ Εγγραφή για τις αιτήσεις αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/06/2016 - 00:24 | Author: Newsroom

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική εγγραφή για τις αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων

Ξεκίνησε χθες ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τις αιτήσεις τους για το σχολικό έτος 2016-2017.

Η εγγραφή πραγματοποιείται σε αυτή την ηλεκτρονική δεύθυνση https://opsyd.sch.gr

Η ηλεκτρονική υποβολή γίνεται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Προηγείται η εγγραφή τους στο ΟΠΣΥΔ στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς Taxisnet θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια ΔΟΥ για την έκδοσή τους.

Στόχος είναι οι πίνακες να έχουν καταρτιστεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, για πρώτη φορά, οι πίνακες κατάταξης που καταρτίζονται από το υπουργείο Παιδείας θα υποβληθούν για έλεγχο νομιμότητας στο ΑΣΕΠ όπως και ο έλεγχος των ενστάσεων επί των πινάκων αυτών. Το επόμενο σχολικό έτος θα ολοκληρωθεί η πλήρης υπαγωγή του συστήματος διορισμών και προσλήψεων εκπαιδευτικού προσωπικού στην αρμοδιότητα και τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral