ΟΠΣΥΔ Αναπληρωτές 2016 Πώς κάνω εγγραφή στο opsyd.sch.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/06/2016 - 00:53 | Author: Newsroom

opsyd.sch.gr Ξεκίνησε από 6/6 η διαδικασία της εγγραφής των αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ – Μέσα στο μήνα η εγκύκλιος αναπληρωτών 2016 – 2017

Δείτε ΕΔΩ την διαδικασία

Για το σχολικό έτος 2016-2017 οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr , ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Επισημαίνεται ότι για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Δείτε ΕΔΩ την διαδικασία

Η διαδικασία που θα χρειαστεί για την επιτυχή εγγραφή είναι αρχικά να συνδεθείτε με τους κωδικούς taxisnet, έπειτα να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ΟΠΣΥΔ με δικό σας username και password, να λάβετε ένα mail όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή πατώντας σε ένα link που σας επιστρέφει στο ΟΠΣΥΔ.

Τέλος κάνετε σύνδεση στην αρχική σελίδα με τους νέους κωδικούς και είστε έτοιμοι.

Οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, οι οποίοι καταρτίζονται από το υπουργείο, θα υποβληθούν για έλεγχο νομιμότητας στο ΑΣΕΠ, όπως και ο έλεγχος των ενστάσεων επί των πινάκων αυτών.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral