Ομόφωνα ΑΘΩΟΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπκών Π.Ε. Λάρισας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/10/2016 - 15:58 | Author: Newsroom

Σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, μετά από πολλών χρόνων αναβολές, εκδικάστηκε η μήνυση κατά του Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων.

Κούμας». Στην αρχή ο Πρόεδρος επεσήμανε ότι αυτή η υπόθεση δεν έπρεπε να έχει έλθει στο ακροατήριο. Ωστόσο μετά από μετακίνησή της σε άλλη σειρά του πινακίου, από τον αριθμό 5 που είχε, εκδικάστηκε τελευταία και περατώθηκε μετά από τρίωρη (!) διαδικασία. Το δικστήριο εξέδωσε απόφαση με την οποία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Παπαποστόλου διωκόταν από πρώην διευθύντρια σχολείου της Λάρισας για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή «ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας προάσπισε, όπως επιβάλλει ο ρόλος του, τα συμφέροντα των μελών του».

Στη δίκη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Αθανάσιος Κικινής και το Μέλος της Ε.Ε.της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημήτρη Παπαποστόλου:

«Eυχαριστώ από καρδιάς το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, τον Πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Αθανάσιο Κικινή και το Μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτρη Μπράτη που παραβρέθηκαν στο δικαστήριο, τους δεκάδες Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. της χώρας για τα ψηφίσματα στήριξης , τους συναδέλφους του Συλλόγου μου της Λάρισας, του Συλλόγου της Ελασσόνας και της ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς κι όλους τους συναδέλφους και φίλους από κάθε γωνιά της χώρας για τη στήριξη τους στον πολύχρονο δικαστικό μου αγώνα. Επίσης ευχαριστώ τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης του Ν.Λάρισας πού προβάλλουν πάντα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των Συλλόγων. Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Δικηγόρο μας την κ. Ευαγγελία Λιακούλη».

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ»
για την αθώωση του πρόεδρου Δημήτρη Παπαποστόλου

«Αθωωτική η απόφαση για τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» Δημήτρη Παπαποστόλου

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» χαιρετίζει την απόφαση του Δικαστηρίου Λάρισας. Ο Σύλλογός μας στη μακρόχρονη διαδρομή του στόχο είχε και έχει πάντα την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, την προώθηση των εκπαιδευτικών σκοπών, τη συνοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών».

Loading...
  • europalso

    ideascentral