Οι θέσεις του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης για τον Ενιαίο Πίνακα και την προϋπηρεσία αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/02/2017 - 22:53 | Author: Newsroom

ΣΥΛΛΟΓΟΣΧανιά, 10/2/2017
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΡΗΤΗΣΑρ. Πρωτ. 20
(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΡΗΤΗΣ)
Υπόψη κ.Καρτσωνάκη Γεωργία
Τηλ/Φαξ: 28210 70176
Αρκαδίου 57-ΧανιάΤ.Κ.

73100
Κιν. 6973491860
ΠΡΟΣ:ΠΟΣΕΕΠΕΑ
ΘΕΜΑ: «θέσεις του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης για τον Ενιαίο Πίνακα και την προϋπηρεσίααναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π
Μετά από το μείζον θέμα που προέκυψε σχετικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, όσον αφορά την δημιουργίαενιαίου πίνακα προσλήψεων των συναδέλφων αναπληρωτών , ο ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης προχώρησε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. με την παρουσία των αντιπροσώπων του στην Ομοσπονδία για την τοποθέτηση του στο θέμα αυτό.
Μετά από διεξοδική συζήτηση,αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα πρέπει να αναγνωρίζονται τα κεκτημέναδικαιώματα των συναδέλφων, είτε εργάζονται στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα. Κατά συνέπεια η πρόταση μας είναι να προσμετράτε η προϋπηρεσία όπωςίσχυε μέχρι τώρα, σύμφωνα με την εγκύκλιο πρόσληψης των αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π για το σχολικόέτος 2016-17.
Επισημαίνουμε επίσης ότι κατά την αντιπροσώπευση μας στις Επιτροπέςδεν πρέπει να υποχωρούμε από τις πάγιες θέσεις μας και να παραχωρούμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας,λόγω αδυναμίας των Θεσμών του Υπουργείου Παιδείας να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.
Επίσης με βάση τις συζητήσεις που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα, επισημαίνουμε ότιπρέπει να επιδεικνύουμε τον απαραίτητο σεβασμό και αναγνώριση του έργου των εκλεγμένων συναδέλφων μας και παράλληλα με τα λεγόμενα και τις ενέργειες μας να μην μειώνουμε το Κύρος και την αξιοπιστία των Θεσμικών Οργάνων που μας εκπροσωπούν.
Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.ΑΚρήτης
Η ΠρόεδροςΗ Γενική Γραμματέας
Καρτσωνάκη ΓεωργίαΣτυλιανουδάκη Μαρία
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral