Οι ματωμένες σχολικές τσάντες του Χαλεπίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2016 - 13:01 | Author: Newsroom

Του Γιώργου ΘεοχάρηΟι βάρβαροι που υποστηρίζει η Δύση δολοφόνησαν εν ψυχρώ 7 μαθητές δημοτικού.Οι βάρβαροι εγκληματίες τρομοκράτες, τους οποίους υποστηρίζει η δημοκρατική Δύση του Ομπάμα, της Μέρκελ, του Ολάντ και του σιναφιού τους στο Χαλέπι, στόχευσαν σχολείο σε συνοικία, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κυβερνητικών Δυνάμεων.

Πηγή από την αστυνομική διεύθυνση του Χαλεπίου δήλωσε στον ανταποκριτή του κρατικού πρακτορείου SANA ότι τα τρομοκρατικά δίκτυα που εδρεύουν στις ανατολικές συνοικίες της πόλης βομβάρδισαν χθες το πρωί με μια ρουκέτες δημοτικό σχολείο στην συνοικία al-Furqan.
Το βλήμα έπεσε μέσα σε μια τάξη, σκοτώνοντας επτά μαθητές και τραυματίζοντας της δασκάλα τους και 19 άλλους, οι οποίοι είναι όλοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τρομοκράτες επίσης εκτόξευσαν ρουκέτες στην Νομική Σχολή, καθώς και στο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βασίλειος και στη Σχολή Fawzi al-Jesri στην συνοικία αλ-Shahbaa, σκοτώνοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας 10 άτομα, εκτός από την πρόκληση υλικών ζημιών σε δημόσιες και τον ιδιωτικές περιουσίες.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο βλήμα όλμου που εκτοξεύθηκε από τους τρομοκράτες, έπεσε στον περιφερειακό δρόμο της Al-Bollman, στη γειτονιά Al-Mokambou, τραυματίζοντας δύο άτομα.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες από την επίθεση κατά των παιδιών του Σχολείου, από τις οποίες δημοσιεύουμε τις λιγότερο φρικιαστικές.

Τα εγκλήματα αυτά των τρομοκρατών αποσιωπούνται συστηματικά από την Δύση.

Καλούμε κάθε αναγνώστη να μπει στην ιστοσελίδα του λεγόμενο «Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» (Syrian Observatory for Human Rights) για να δει εάν υπάρχει η παραμικρή είδηση για το έγκλημα των ισλαμιστών τρομοκρατών στο σχολείο του Χαλεπίου.
Τον καλούμε επίσης να αναζητήσει οποιαδήποτε δήλωση καταδίκης από αυτούς τους Δημοκράτες (Κίρμπυ, Κέρυ, Τζόνσον, Ράις κ.λπ.), που παρελαύνουν κάθε μέρα στις οθόνες μας.

alt

alt
alt
alt
alt
altalt
alt
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral