Οδηγίες για τις αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για πρόσληψη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/07/2015 - 19:02 | Author: Newsroom

Οδηγίες για τις αιτήσεις των αναπληρωτών δημοσίευσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α Αθήνας

Ενημέρωση

1. Ώρες καταχώρισης των αιτήσεων 08.30-13.00 εφόσον έχει γίνει καταχώριση του ονόματός σας στη λίστα προτεραιότητας (η λίστα θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 12.00).

Οι ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων είναι αυτές που (θα) ορίζονται στη σχετική εγκύκλιο.

2. Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε προσεκτικά την εγκύκλιο των αναπληρωτών- ωρομίσθιων διότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.

3. Θα πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε η χειρόγραφη αίτηση να είναι συμπληρωμένη πριν την προσέλευσή σας στο χώρο ελέγχου. Κατά την προσέλευσή σας στη Διεύθυνση, θα περάσετε για έναν αρχικό έλεγχο των δικαιολογητικών σας από το τμήμα Αναπληρωτών & Ωρομίσθιων (στο 3 ο όροφο, αριστερή πόρτα).

4. Παρακαλούμε τα δικαιολογητικά σας να τα προσκομίσετε σε δυο αντίγραφα. Εξαιρούνται το αντίγραφο πτυχίου από ελληνικό Πανεπιστήμιο, το αντίγραφο ταυτότητας, και η φωτοτυπία του εκκαθαριστικού ή άλλου εγγράφου που πιστοποιεί το ΑΦΜ (το τελευταίο δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από όσους υποβάλλουν πρώτη φορά αίτηση)

5. Δεν θα γίνει καταχώρηση για εκκλησιαστικά σχολεία δίχως την προσκόμιση του βιογραφικού σημειώματος.

6. Τόσο το βιογραφικό σημείωμα όσο και τη συστατική επιστολή (εφόσον διαθέτετε) για τα εκκλησιαστικά σχολεία, δεν χρειάζεται να τα προσκομίσετε σε δυο αντίγραφα.

Πέρα από την τήρηση των ανωτέρω, συμβάλετε σημαντικά στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο τη δική σας όσο και των υπολοίπων, αν έχετε ήδη αποφασίσει τις περιοχές προτίμησης σας.

Δείτε εδω το έγγραφο

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral