Ο σχεδιαζόμενος ΑΣΕΠ δεν θα περιέχει εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/08/2014 - 09:17 | Author: Newsroom

Ο σχεδιαζόμενος ΑΣΕΠ δεν θα περιέχει εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων

Του Ζαχαρία Καψαλάκη

Ο ένας μετά τον άλλο, οι συνάδελφοι χάνουν τον ύπνο τους και την υπομονή τους αυτές τις μέρες, από τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις των υπουργών της τρόικας… Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς και τι να πρωτοπιστέψει…

Νέο φρούτο ο περιορισμός των ειδικοτήτων από την εκπαίδευση, καθώς σχεδιαζόμενος «ΑΣΕΠ» δεν θα περιέχει εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων… Σε κατάσταση νευρικής κρίσεις οι συνάδελφοι που χρόνια δουλεύουν στην εκπαίδευση είτε ως δάσκαλοι Αγγλικής, είτε ως Πληροφορικάριοι, είτε ως Γυμναστές και Μουσικοί.

Που προσφέρουν πραγματικά σημαντικό έργο στο δημόσιο σχολείο…

Όλα αυτά λίγες βδομάδες μετά τις δηλώσεις Κουκοδήμου για τη γυμναστική στα νηπιαγωγεία…

Τελικά σ΄ αυτήν την κυβέρνηση δε γνωρίζει κανείς τι ποιεί ο διπλανός του… Πλήρη διάλυση!

Δυστυχώς όταν βασίζουμε και χαράζουμε εθνική πολιτική στην παιδεία, σύμφωνα με τις ιδέες του κάθε υπουργού και των παρατρεχάμενων του, ε, εκεί καταντούμε… Να λέμε κάθε μέρα άλλα αντί άλλων!

Είναι όμως καιρός να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και αυτό το φοβερό καλοκαίρι του 2014 να κλήσει πλέον τον κύκλο του και να πάψει να ματώνει τις ζωές των συναδέλφων μας αδιόριστων εκπαιδευτικών…

Είναι η ώρα να αρχίσουμε να τρομοκρατούμε και εμείς αυτούς που τρομοκρατούν τις ζωές μας.

Με ένα τρόπο…

Σίγουρο και αποτελεσματικό…

Την ψήφο μας!

(ΥΓ: Αυτό τον καιρό που βαλλόμαστε από παντού, καταγράφω μια απουσία! Μια σημαντική απουσία. Από τους επιστημονικούς ταγούς του κλάδου. Από τους σχολικούς συμβούλους. Δεν διαβάζω άρθρα τους, δεν διαβάζω θέσεις τους, δεν βλέπω παρεμβάσεις τους, αλλά παραμένουν απλοί θεατές στο θέατρο του παραλόγου που ζει η εκπαίδευση. Ένας δασκαλογέννητος θεσμός σε παρακμή; Τι άλλα να υποθέσω;)

e-mesara.gr

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral