Ο Κώστας Γαβρόγλου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/12/2016 - 17:41 | Author: Newsroom

21-12-16 Ο Κώστας Γαβρόγλου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου παραβρέθηκε σήμερα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, που λειτουργούν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝ).

Στη γιορτή που πραγματοποιείται φέτος για 17η χρονιά, οι μαθητές παρουσίασαν θεατρική παράσταση – σε σενάριο της εκπαιδευτικού Ελένης Σαββίδου – με τίτλο «Νυχτερινοί Επισκέπτες. Η παράσταση εμπλουτίστηκε με τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Ομάδα μαθητών χόρεψε παραδοσιακό κρητικό χορό.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Γαβρόγλου επισκέφτηκε το κιόσκι με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των μαθητών. Ξεναγήθηκε στο σχολείο των φυλακών, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και με τα παιδιά, εμψυχώνοντάς τα να συνεχίσουν τις σπουδές τους, ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα μέλλον διαφορετικό από το παρελθόν τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Έδωσαν το παρόν και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιάννης Παντής και του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Πολίτης και ο διευθυντής και ψυχή του Γυμνασίου-Λυκείου του ΕΚΚΝ Πέτρος Δαμιανός.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral