Ο Κ.Γαβρόγλου και ο Γ.Βασιλειάδης για τη φυσική αγωγή και τις αθλητικές υποδομές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/06/2018 - 15:53 | Author: Newsroom

Κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανάπτυξη της συνεργασίας σε θέματα φυσικής αγωγής και αξιοποίησης αθλητικών υποδομών θα παραχωρήσουν αύριο Τρίτη (26-6-18) και ώρα 12:00 ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης παρουσία των γενικών γραμματέων του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργου Αγγελόπουλου και Ιούλιου Συναδινού, αντίστοιχα

Οι κοινές δράσεις που, μεταξύ άλλων, θα παρουσιασθούν είναι:

1.Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΕΜΑΥΤΙΩΝ» το οποίο θα υλοποιηθεί από κοινού από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπό την αιγίδα του γραφείου του Πρωθυπουργού και θα αφορά στη διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων σε 12 περιφέρειες της Ελλάδας.

2. Απολογιστικά στοιχεία για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές της 3ης τάξης δημοτικών σχολείων που υλοποιείται σε όλη τη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) στην αίθουσα Έλλη Παππά στο ισόγειο.

Loading...
  • europalso

    ideascentral