• Ο Υπουργός Παιδείας για τις μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/03/2016 - 17:46 | Author: Newsroom

  Συνάντηση με τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους 116 Διευθυντές Εκπαίδευσης πραγματοποιεί σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.

  Στην ομιλία του ο Υπουργός Παιδείας, αφού καλωσόρησε τα στελέχη εκπαίδευσης, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της κρίσης στην εκπαίδευση, στο προσφυγικό, στο διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη, στο ρόλο των στελεχών εκπαίδευσης, τις πανελλαδικές, στις ενέργειες για την ομαλή έναρξη του νέου σχολικού έτους, στην επαγγελματική εκπαίδευση, την ειδική αγωγή, τις αλλαγές στην εκπαίδευση και τις σχολικές δραστηριότητες.

  Ο Υπουργός Παιδείας για τις μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών

  Στην ομιλία του ο Υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης προς τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές και τους 116 Διευθυντές Εκπαίδευσης ανέφερε
  οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου, ενώ οι αποσπάσεις όλων των ειδών θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου έτσι ώστε να μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να γίνει προγραμματισμός της ζωής του εκπαιδευτικού προσωπικού και τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες αρκετά νωρίτερα από την 1η Σεπτεμβρίου”.

  Δείτε ΕΔΩ τί ανέφερε ο Ν. Φίλης σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές

  Loading...
 • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
  loading...