Ο εκπαιδευτικός Χ Πιλάλης, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αν.Υπ.Παιδείας Τ. Κουράκη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/03/2015 - 13:25 | Author: Newsroom

Ο συνάδελφος εκπαιδευτικός Χρήστος Πιλάλης τοποθετήθηκε Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη.

Κατά την εκτίμησή μας πρόκειται περί μιας αυτονόητης, αν μας επιτρέπεται η έκφραση, επιλογής καθόσον, ο φίλος Χρήστος, τυγχάνει γνώστης των θεμάτων της Εκπαίδευσης όντας πολλά χρόνια στο πλευρό του Υπουργού. Κατά τα λοιπά διετέλεσε μέλος της Ε.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος Αθλητισμού στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, μέλος της γραμματείας του Ινστιτούτου Ν.Πουλαντζάς, συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μέλος των Τμημάτων Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Παιδείας και της ΠΚ Καλλιθέας.

Μετέχει στο Προεδρείο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και είναι διεθνής σκακιστής, πρωταθλητής Αττικής στο γρήγορο σκάκι. Επίσης είναι πρώην μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας Πολιτισμού της ΓΣΕΕ (πρώην τραπεζοϋπάλληλος). Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Στατιστική, και μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από τα ιδρυτικά μέλη του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών και μέλος της συντακτικής επιτροπής στο περιοδικό Παιδεία και Κοινωνία. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο του Χρήστου Πιλάλη.

Βασίλης Βούγιας 4/2/2015
seepea-stella.blogspot.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral