Νέα επιστολή αγωνίας στον Γαβρόγλου από τους Έλληνες μαθητές στο Ντίσσελντορφ: Γιατί καθυστερούν οι αποσπάσεις;

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/10/2017 - 17:48 | Author: Newsroom

Νέα επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, απέστειλαν οι μαθητές του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου του Ντίσσελντορφ, εκφράζοντας την αγανάκτηση και την απογοήτευσή τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό.

Λίγο διάστημα πριν, οι μαθητές του σχολείου είχαν στείλει ξανά επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, κάνοντας λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο του Ντίσσελντορφ, λόγω ελλείψεως εκαπιδευτικών.

Διασβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή των μαθητών:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

εμείς οι μαθητές του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου Ντίσσελντορφ, δηλώνουμε αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση σχετικά με την υπογραφή  αποσπάσεων των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό.

Οφείλουμε να τηρήσουμε την υπόσχεσή που είχαμε δώσει, εν αντιθέσει με εσάς και να λάβουμε επιτέλους δράση. Δυστυχώς, η διορία που εσείς ο ίδιος είχατε θέσει μέσω δηλώσεων, έχει λήξει χωρίς αποτέλεσμα και επομένως έχει έρθει πια η στιγμή να πάψουμε να είμαστε  αδρανείς. Το σχολείο υπολειτουργεί, οπότε  μαθητές και γονείς έχουμε αποφασίσει πως, εάν δεν λάβουμε επίσημη λίστα με τα ονόματα, την ειδικότητα και την ημερομηνία άφιξης των διδασκόντων στο σχολέιο έως στις 3 Νοεμβρίου, τότε θα προβούμε σε πιο έντονες κινητοποιήσεις.

Έχετε κατά νου πως σε αυτή μας την αποάφαση δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά εχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και των υπολοίπων σχολικών κοινοτήτων και Συλλόγων της ομογένειας.

Με εκτίμηση,

το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του σχολείο μας.

Loading...
  • europalso

    ideascentral