Να κλείσουμε τα ιδιωτικά σχολεία προς χάριν του εξισωτισμού προς τα κάτω !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/08/2015 - 21:10 | Author: Newsroom

«Βιώνουμε τον κομμουνιστικό μετασχηματισμό της ελληνικής παιδείας, δήθεν ως αποτέλεσμα της συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικρίνοντας την επιβολή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια της κρίσης τα ιδιωτικά σχολεία έχασαν το 25% των μαθητών τους παρότι μείωσαν τα δίδακτρά. Η αύξηση του ΦΠΑ δίνει τώρα «τη χαριστική βολή».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι αν ο κλάδος των ιδιωτικών σχολείων συρρικνωθεί περαιτέρω ή εκλείψει, το δημοσιονομικό αποτέλεσμα για το κράτος θα είναι οδυνηρό καθώς δεν θα εισπράξει ΦΠΑ, θα δημιουργήσει 25.000 ανέργους και θα χρειαστεί να βρει θέσεις για 8.0000 μαθητές στη ήδη υποστελεχωμένα και υποχρηματοδοτούμενα δημόσια σχολεία. «Το ζήτημα είναι καθαρά ιδεολογικό. Η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα εκθειάσει τον εξισωτισμό ως πρότυπο κοινωνικής οργάνωσης και λειτουργίας.

Τα ελληνικά ιδιωτικά σχολεία είναι καλύτερα από τα δημόσια σύμφωνα με διεθνείς μετρήσεις. Να τα κλείσουμε λοιπόν προς χάριν του εξισωτισμού προς τα κάτω προκειμένου να ικανοποιήσουμε τη μαρξιστική ιδεοληψία της κυβέρνησης» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

in.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral