Μόνο 14 πιστώσεις για Ειδικά και ΚΕΔΔΥ σε όλη την Αττική

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/09/2015 - 19:49 | Author: Newsroom

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16-9-2015 συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής με θέματα σχετικά με την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων υποψήφιων αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για την πρόσληψη σε ΣΜΕΑΕ – ΚΕΔΔΥ – ΕΔΕΑΥ – ΕΒΠ Γενικής.

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των δικαιολογητικών των ΕΒΠ και αναμένεται η ανακοίνωση του προσωρινού πίνακα μεμονωμένα είτε μαζί με τους πίνακες ΕΕΠ όταν είναι έτοιμοι.

Σχετικά με τους πίνακες ΕΕΠ εκτός των άλλων το ΠΥΣΕΕΠ ασχολήθηκε με την μοριοδότηση των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και το ΠΔ 1/2003.

Η ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων ΕΕΠ όλων των κλάδων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας – ενημέρωση , σχετικά με τις διαθέσιμες πιστώσεις για την στελέχωση των ειδικών σχολείων και των ΚΕΔΔΥ, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ (έχουν εξασφαλιστεί συνολικά μόνο 14 πιστώσεις για ολόκληρη την Αττική).

Στόχος όλων μας πλέον είναι η διεκδίκηση και η εξασφάλισης των απαιτούμενων πιστώσεων (τα συνολικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ θα είναι γνωστά μέχρι αύριο αλλά προβλέπονται περίπου 550) μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μαζι, εκπρόσωποι του αναπηρικού και γονεϊκού κινήματος μαζί με τους συνδικαλιστικούς φορεις του ΕΕΠ& ΕΒΠ, να κινητοποιηθούν άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση, αφού είναι ο μόνος τρόπος οι μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες η/και αναπηρία να επιστρέψουν στα θρανία με παρόντα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, που προσφέρουν απαραίτητες και ισότιμες κατά το νόμο εκπαιδευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Οι αιρετοί στο ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λεωτσάκου Μπέτυ

Αρβανίτης Δημήτρης

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral