Μητσοτάκης: Θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/08/2017 - 14:22 | Author: Newsroom

Για νομοθετική παρακμή του Κοινοβουλίου έκανε λόγο ο . Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση σε όλα τα επίπεδα κατά της κυβέρνησης, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρο και τον πρόεδρο της Βουλής με αφορμή την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα.

Σε ότι αφορά στο για την ανώτατη Εκπαίδευση ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτικε πως σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν, καθώς δεσμεύτηκε ότι θα το καταργήσει, όταν η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα επιτέθηκε και κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι θα ψηφίσουν ό,τι τους φέρουν για την καρέκλα, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν, ως βουλευτές, κάποιοι από αυτούς της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν ένα νομοσχέδιο που κινούνταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το νομοσχέδιο υποβαθμίζει τα Πανεπιστήμια, που επαναφέρει τον αναχρονισμό του ασύλου και τον κρατισμό.

Εξίσωση προς τα κάτω και ισοπέδωση, είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που έρχεται το νομοσχέδιο, καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να ψηφιστούν σημαντικά νομοσχέδια λάθρα, ενώ η Βουλή είναι σε διακοπές.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral