Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας – 1ο Ε.Κ. Ηρακλείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/03/2015 - 13:46 | Author: Newsroom

«Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας – Μάρτιος 2015»

Οι Καθηγητές και οι Μαθητές του Ηλεκτρολογικού Τομέα του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου σε συνεργασία με τους: Ιωάννη Τζωρτζάκη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 Μηχανικών (Κρήτης και Κυκλάδων), Μιχαήλ Λαγουδάκο, Σχολικό Σύμβουλο Ηλεκτρολόγων ΠΕ12 (ΔΔΕ Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Κρήτης) και με τη υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνουν τον «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας»στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στα πλαίσια του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» θα πραγματοποιηθούν: ημερίδες, παρουσιάσεις και δρώμενα που σκοπό έχουν να προάγουν τη γνώση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Ο «Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας» απευθύνεται σε όλους τους χρήστες της ηλεκτρικής ενέργειας Μαθητές, Φοιτητές, Γονείς και στους Επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από τις δράσεις θα υπάρξει ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των ηλεκτρικών μας εγκαταστάσεων καθώς επίσης ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες και συστήματα που έχουν αναπτυχθεί.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δράσεων και άλλες πληροφορίες δίνονται αναλυτικά στο διαδικτυακό τόπο:

http://electricalsafetygreece.weebly.com

.

Loading...
  • europalso

    ideascentral