Με εγκύκλιο του υπουργείου για αιτήσεις ΠΕ70 και ΠΕ60 2ετούς φοίτησης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/12/2015 - 18:32 | Author: Newsroom

Από το πουθενά για πολλούς βγήκε σήμερα μια εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με την οποία: «Καλούμε τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60- Νηπιαγωγών διετούς φοιτήσεως, με μόρια προϋπηρεσίας ή/και μόρια επιτυχίας από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στον οικείο κλάδο, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση αναπληρωτή για ένταξη και κατάταξη στους πίνακες αναπληρωτών του οικείου κλάδου τρέχοντος σχολ.

έτους 2015-2016, εντός τριών (3) ημερών από τη δημοσίευσης της παρούσης σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Επισημαίνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο οι υποψήφιοι που δεν έχουν ενταχθεί στους οριστικούς πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2015-16, όπως αυτοί κυρώθηκαν με την αριθμ. 151171/Ε1/28-09-2015 Υπουργική Απόφαση».

Τι είχε συμβεί; Οι απόφοιτοι των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και Σχολών Νηπιαγωγών που είχαν προϋπηρεσία ως αναπληρωτές και δεν είχαν πτυχίο εξομοίωσης, είχαν αποκλειστεί από τους πίνακες αναπληρωτών το περασμένο καλοκαίρι. Πιθανόν κάποιοι κατέφυγαν δικαστικά και το κέρδισαν και έτσι το Υπουργείο αναγκάστηκε να ανοίξει τους πίνακες και να τους επιτρέψει να κάνουν αιτήσεις. Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι πολλοί…

Οι αιτήσεις είναι ως τις 31 Δεκεμβρίου!

e-mesara.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral