Λοβέρδος: Σε αργία αύριο 4 εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται σε παιδική πορνογραφία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/09/2014 - 22:55 | Author: Newsroom

MHNYMA TOY ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αύριο κιόλας θα τεθούν εκτός υπηρεσίας οι εκπαιδευτικοί που έχουν εντοπιστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι συμμετέχουν σε κυκλώματα παιδοφιλίας.

Θα το κάνω με δική μου προσωπική ευθύνη
χωρίς να περιμένω την απόφαση των υπηρεσιακών συμβουλίων. Διαφυλάττουμε την ψυχική υγεία και τη σωματική ασφάλεια των μαθητών καταδικάζοντας αμέσως τέτοια περιστατικά. Αυτοί οι εκπαιδευτικοί δεν μπορεί να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής κοινότητας

ΠΗΓΗ FACEBOOK

Σε μια δήλωση-βόμβα προέβη ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, ανακοινώνοντας ότι θα θέσει σε αργία τέσσερις εκπαιδευτικούς οι οποίοι εμπλέκονται σε παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει από τον Μανώλη Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στοιχεία για την εμπλοκή τεσσάρων εκπαιδευτικών σε παιδική πορνογραφία. Οι τρεις εργάζονται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ο τέταρτος είναι στο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι θα τους θέσει σε αργία και δεν θα περιμένει την επίσημη δημοσιοποίηση των ονομάτων ούτε τις αποφάσεις από υπηρεσιακά συμβούλια. Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε, ακόμη, ότι ο επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη δώσει τα ονόματα στη δικαιοσύνη και μέχρι το βράδυ θα τα έχει δώσει και στον ίδιο.

———————————–

Σε αργία τίθενται από αύριο οι τέσσερις εκπαιδευτικοί που έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδοφίλων, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενημερώνοντας την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οι εκπαιδευτικοί για δικαστικούς λόγους δεν έχουν τεθεί ακόμη υπό κράτηση, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ο Υπουργός, θα τεθούν εκτός υπηρεσίας, χωρίς να υπάρξει η απόφαση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Με στοιχεία απο alfavita.gr iefimarida.gr και facebook

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral