Λοβέρδος: Είμαστε σε καλό δρόμο…

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/12/2014 - 06:15 | Author: Newsroom

Το δικό του σχόλιο για τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έγραψε στο… facebook ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα» και ότι «είμαστε σε καλό δρόμο».

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Είμαστε σε καλό δρόμο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά όχι επαρκές. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι χρειάζονται δημόσιες διαφανείς διαδικασίες.

Υπάρχουν τρεις δεξαμενές. Υπάρχει η δεξαμενή των ανεξαρτήτων βουλευτών, εκ των οποίων κάποιοι έχουν κάνει δηλώσεις που επιτρέπουν σκέψεις ότι θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπάρχει κίνηση μέσα στη ΔΗΜ.ΑΡ και δεν ξέρω τη στάση ορισμένων άλλων βουλευτών από άλλα πολιτικά κόμματα. Αναζητούμε ίσως και από αλλού φωνές που θα συνταχθούν με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού που δεν θέλει εκλογές και αυτό μετράει.

Εγώ είχα πει ότι η σημαντική ημέρα είναι η 23η Δεκεμβρίου και από σήμερα ξεκινάμε να κάνουμε πράξεις πολιτικής αριθμητικής. Ο πολιτικός χρόνος σήμερα είναι πυκνός.

Η υπόθεση Χαϊκάλη βγήκε το πρωί της Παρασκευής και δύο ώρες μετά το δικαστικό ρεπορτάζ έδινε διαϕορετικά στοιχεία. Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση πρέπει σκεϕτούν δύο ϕορές τις πράξεις τους.

Πρέπει να βγάλουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία δεν είναι ανυπεράσπιστη απέναντι σε όλα αυτά. Και η στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται, διότι δεν κράτησε την ψυχραιμία της και προχώρησε στις καταγγελίες. Εκτιμώ ότι αυτά πέρασαν στο παρελθόν. Η πολιτική ζωή του τόπου δεν είναι βόθρος.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι πολιτικές διεργασίες δεν θα κοπάσουν και θα γίνουν με διαϕάνεια και δημοσιότητα. Εγώ δεν συζητώ για εκλογές επειδή κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα, δεν θα τη διαλύσουμε εμείς».

alt
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral