Λειτουργικά κενά ΕΕΠ σε ΣΜΕΑΕ και σχολεία Γενικής για στήριξη μαθητών σχολ. νοσηλευτών στην Αττική

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2017 - 10:39 | Author: Newsroom

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) του κλάδου ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ) και σε Σχολικές Μονάδες Γενικής Αγωγής, για στήριξη μαθητών.

Καλούνται οι υποψήφιες/οι τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα να ενημερωθούν για:

1) τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου καλούνται για πρόσληψη (συνημμένο αρχείο excel 1)

2) τα αναλυτικά κενά ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης

(συνημμένο αρχείο excel 2)

και ακολούθως να συμπληρώσουν:

Α) την αίτηση τοποθέτησης (συνημμένο αρχείο word 1)

Β) την Υπεύθυνη Δήλωση (συνημμένο αρχείο word 2)

Σημειώνουμε ότι όσοι καλούνται για πρόσληψη μπορούν να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΤΥΠΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ pliroforikh@attik.pde.sch.gr από σήμερα Πέμπτη 14/09/2017 μέχρι και Παρασκευή, 15/09/2017 και ώρα 15:00.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι υποψήφιοι προς πρόσληψη θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές γνωματεύσεις από παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας καθώς και φωτοτυπίες αυτών.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ (π.χ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 35, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ).
  2. ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ (9) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ α), β), γ), κ.λ.π.ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (π.χ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.

ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΕ25 14-9-2017

ΚΕΝΑ ΠΕ25 14-9-2017 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ ΠΕ25 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2017 

Loading...
  • europalso

    ideascentral