Κινητοποίηση αναπληρωτών στις 2 Μαρτίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/02/2018 - 10:08 | Author: Newsroom

Πανελλήνια Ένωση ΔΕ – Συνάδελφοι, μετά από αίτημα που απευθύνθηκε από την Π.Ε.Α.Δ. και τους συλλόγους ΠΑ.Σ.Α.Δ., Σ.Α.Ν. & Σ.Α.Τ.Ε.Α. προς τις ομοσπονδίες Ο.Λ.Μ.Ε. και Δ.Ο.Ε., για κινητοποίηση με μοναδικά αιτήματα: ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ και ΕΞΙΣΩΣΗ δικαιωμάτων αναπληρωτών με τους μόνιμους συναδέλφους μας, η Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε να στηρίξει την πρωτοβουλία και αναλαμβάνει τη διοργάνωση κινητοποίησης στην Αθήνα (και στη Θεσσαλονίκη) την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή στην κινητοποίηση τη μέρα εκείνη θα προκηρυχθεί στάση εργασίας ενώ έχουν κληθεί (από την ) οι τοπικές ΕΛΜΕ να συνδράμουν με κάθε πρόσφορο μέσο. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Επειδή έχουμε βαρεθεί να ακούμε “κούφιες” διαβεβαιώσεις/δεσμεύσεις για την αναγκαιότητα μόνιμων διορισμών, έχουμε χρέος ΟΛΟΙ να στηρίξουμε την κινητοποίηση αυτή και να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά.

Στις 23 Φεβρουαρίου η ΟΛΜΕ έχει επίσης αποφασίσει να οργανώσει ημερίδα/εκδήλωση στην Ρόδο με το ίδιο θέμα “ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ” και “ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ” και για τον λόγο αυτό καλούνται οι συνάδελφοι αναπληρωτές που υπηρετούν εκεί να παρευρεθούν μαζικά ως μια εκδήλωση προάγγελος της κεντρικής κινητοποίησης στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου.

Τόσο στην εκδήλωση/ημερίδα στην Ρόδο, όσο και στην κεντρική κινητοποίηση στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι αναπληρωτές όχι μόνο της β/θμιας, αλλά και της α/θμιας.

Η Π.Ε.Α.Δ. ως θεσμικός εκπρόσωπος των αναπληρωτών στη β/θμια εκπ/ση που από το ιδρυτικό καταστατικό της απευθύνεται στους συναδέλφους που προσφέρουν χρόνια τώρα στα δημόσια σχολεία της χώρας είτε η προϋπηρεσία τους οφείλεται σε επιτυχία στον ΑΣΕΠ, είτε όχι, καλεί όλους τους συναδέλφους να βοηθήσουν ούτως ώστε η κινητοποίηση αυτή να έχει τόση και τέτοια δυναμική που θα αναγκάσει την πολιτική ηγεσία να αναλάβει -επιτέλους- τις ευθύνες της!!!

Το δίκιο μας είναι και η δύναμή μας!
Ας το αποδείξουμε λοιπόν!

Loading...
  • europalso

    ideascentral