Καταχώρηση ημερών απεργίας στο Myschool

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/12/2014 - 12:27 | Author: Newsroom

Αναφορικά με το θέμα, σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε στο my school σχετικό πεδίο όπου καταχωρείται η συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε απεργία.

Έτσι, την ημέρα απεργίας, οι εκπαιδευτικοί που απεργούν, θα πρέπει να το δηλώνουν στη σχολική τους μονάδα, προκειμένου να καταχωρείται άμεσα στο αντίστοιχο πεδίο του my school, ώστε να υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής αναφοράς σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ) elme_ki@yahoo.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την καταγραφή των απεργών στο my school καιΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την ονομαστική καταγραφή των απεργών και την τήρηση συστηματικού σχετικού φακέλου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα my school. Τα ατομικά στοιχεία δίνονταν πάντα στις κατά τόπους οικονομικές υπηρεσίες για να προβαίνουν σε περικοπές μισθού. Επομένως, η κεντρική καταγραφή – φακέλωμα δεν είναι αθώα και πιθανότατα συνδέεται με μέτρα που αφορούν την περιστολή του δικαιώματος στην απεργία αλλά και με τις «κατάλληλες» αξιολογικές κρίσεις για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, καταγγέλλει τις απόπειρες εκφοβισμού των αναπληρωτών ΠΔΕ από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία ζήτησε υπεύθυνες δηλώσεις(!!) για τη συμμετοχή τους στην πανεργατική απεργία στις 27/11/2014.

Κάθε απόπειρα εκφοβισμού, τρομοκράτησης ή παρακώλυσης στην απρόσκοπτη συμμετοχή κάθε εργαζομένου σε απεργία θα μας βρει αντίθετους.

Αργοστόλι 19 Δεκέμβρη 2014 Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Βάρσος Δημήτρης

alfavita.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral