Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Το συντομότερο η νομοθετική ρύθμιση – Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/09/2015 - 11:36 | Author: Newsroom

Το συντομότερο θα κατατεθεί η νέα νομοθετική ρύθμιση προκειμένου οι υπόδικοι ή κατάδικοι σπουδαστές να μπορούν να φοιτούν στις σχολές τους, ανέφερε σε σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει από την Παρασκευή ότι θα προχωρήσει η σχετική νομοθετική μεταβολή εφόσον χρειασθεί – με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού και την συνεχιζόμενη για 14η μέρα κατάληψη στο ΤΕΙ της Αθήνας.

Η υπάρχουσα ρύθμιση δεν εφαρμόστηκε στο βαθμό που έπρεπε να εφαρμοστεί, τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο Mega, ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μιχάλης Μπρατάκος εκτίμησε ότι «το ΤΕΙ της Αθηνάς χρησιμοποιείται ως όχημα για να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στον Νίκο Ρωμανό«.

Ο κύριος Μπρατάκος προειδοποίησε ξανά ότι αν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δεν δώσουν εξετάσεις οι φοιτητές υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο.

Το κόστος λειτουργίας του ΤΕΙ εβδομαδιαίως είναι 35,000 ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δαπανώνται αυτά τα χρήματα, χωρίς να λειτουργεί το Ίδρυμα.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral