Καταγγελία ΠΟΣΥΠ για τα τεκταινόμενα στον ΕΟΠΠΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/09/2017 - 12:43 | Author: Newsroom

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ

κ. Υπουργέ,
Με έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τα τεκταινόμενα στον ΕΟΠΠΕΠ, όπου η διορισμένη, από τον Υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ελένη Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με ενυπόγραφες καταγγελίες των εργαζομένων ασκεί ένα ιδιότυπο τρόπο διοίκησης, με κύρια γνωρίσματα του τον εκφοβισμό, την απαξίωση, την προσβολή και την αυθαιρεσία.
Οι καταγγελίες αυτές των εργαζομένων ενισχύονται και από τις έγγραφες καταγγελίες των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ.

Η ιδιότυπη δε διοικητική της δράση, σύμφωνα πάλι με τις ενυπόγραφες καταγγελίες εργαζομένων, έφτασε μέχρι του σημείου προσβολής των θρησκευτικών συμβόλων και της θρησκευτικής τους ελευθερίας..

Εντύπωση επίσης μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αν. Γ. Γραμματέας, δεν διέταξε αυτοτελή έλεγχο για τις καταγγελίες των εργαζομένων κατά της κας Γιαννακοπούλου, αλλά έλεγχο σε συνδυασμό και με επίδικα υπηρεσιακά θέματα.

κ. Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι η ΠΟΣΥΠ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων, στα δίκαια και νόμιμα αιτήματά τους και δεν θα επιτρέψει κανενός είδους διευθυντική ή πολιτική αυθαιρεσία σε καμία υπηρεσία και σε κανένα φορέα του ΥΠΠΕΘ.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Loading...
  • europalso

    ideascentral