Καταγγελία Αιρετού Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης για την απόκρυψη οργανικού κενού ΠΕ07 από το ΥΠΕΠΘ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/02/2017 - 12:23 | Author: Newsroom

Του Αιρετού Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης Μανώλη Αρίδα

Για την απόκρυψη οργανικού κενού ΠΕ07 από το ΥΠΕΠΘ

Καταγγέλλω το Υπουργείου Παιδείας για προσπάθεια εξαφάνισης-απόκρυψης οργανικού κενού του κλάδου ΠΕ07 του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Μικρό ιστορικό.

Στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης προέκυψε κενό από συνταξιοδότηση συναδέλφισσας το προηγούμενο διδακτικό έτος. Το κενό δηλώθηκε από το Διευθυντή της Σχολικής μονάδας εγγράφως και εμπρόθεσμα στην ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Από παράλειψη της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης το κενό δεν περάστηκε στο πληροφοριακό σύστημα.

Την Παρασκευή 17-2-2017 με το αρ.πρωτ. 2971 έγγραφο της η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί στο ΥΠΕΠΘ την ύπαρξη του κενού.

Την ίδια μέρα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο Παιδείας έμαθα ότι το έγγραφο της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης είχε παραληφθεί και ότι θα γίνει ανακοινοποίηση των κενών στο ορθό. Η αίσθηση που αποκόμισα από τη συζήτηση ήταν ότι ασκόπως απασχολώ το Υπουργείο για θέματα που επί σειρά ετών η λύση τους θεωρούνταν αυτονόητη και δεδομένη.

Μέχρι και σήμερα το κενό είναι άφαντο.

Αναλήφθηκε στους ουρανούς της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων και προφανώς το Υπουργείο και η Κυβέρνηση είναι υπόλογοι.

Και τα παραμύθια για δράκους και τέρατα που εμποδίζουν την τροποποίηση των κενών στο πληροφοριακό σύστημα να τα πουν στα παιδιά μπας και τα πείσουν να φάνε αμάσητο το σανό που μας σερβίρουν καθημερινά.

Αρίδας Μανώλης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης

( ηλ.διευθ. manaridas@gmail.com )

Loading...
  • europalso

    ideascentral